Hacılar’da toplu sözleşme sevinci

Belediye ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu sözleşme görüşmeleri anlaşma ile sonuçlandı. Taraflar bir yıllık anlaşma imzaladı.

Hacılar’da toplu sözleşme sevinci
25 Şubat 2020 Salı 15:55

Hacılar Belediyesi'nde kadrolu işçileri kapsayan toplu sözleşme için düzenlenen imza törenine Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, sendika yetkilileri, daire müdürleri ve işçi temsilcisi katıldı.

Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik yaptığı konuşmada, Hacılar Belediyesi ile bir süredir devam eden toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin anlaşma ile sonuçlandığını söyledi. Başkan Çelik, " Hizmet - İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığımızla Hacılar Belediyemiz arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmelerimizde zorlu bir süreçten geçtik. Başkanımız bizi biraz yordu. Biraz gönlümüzü aldı. İşi gücü rast gelsin. Sonunda arkadaşlarımızın da memnun olacağı bir imza attık” dedi.

Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ise yapılan sözleşme görüşmelerinin kısa zamanda anlaşma ile sonuçlandığından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Karşılıklı olarak sözleşme imzalanmasının ardından Hizmet İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik Başkan Özdoğan’a Kur’an-ı Kerim hediye etti.

(Haber: Sünbül ALTUNBAŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.