Uygun: Destan yazacağız

Uygun: Destan yazacağız
06 Kasım 2019 Çarşamba 18:01

İstikbal Mobilya Kayserispor, Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacakları Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Uygun, “Kayserisporumuzu bu sezonda destan yazarak kümede tutacağız" dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Fenerbahçe'yi konuk eden ve sahadan 1-0'lık üstünlükle ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini alan İstikbal Mobilya Kayserispor'da, deplasmanda oynanacak olan Gençlerbirliği maçı hazırlıkları ara vermeden devam ediyor.

Sarı-kırmızılı takımın başında çıktığı ilk maçta Fenerbahçe'yi yenerek takımı galibiyetle tanıştıran Teknik Direktör Bülent Uygun, " Çok önemli bir takıma karşı çok da üstün oynayarak kazanmasını başardık. Futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Öncelikle taraftarımız tarafından bir desteğe mutlaka ihtiyacımız var. Şimdi Ankara’ya maça gideceğiz. Bu süreç içerisinde de taktiksel olarak hazırlıklarımız devam edecek. Milli maç arasını da en iyi şekilde değerlendirerek takım içerisinde bazı eksikliklerimizi tamamlayacağız. Bu arada da inşallah ekonomik olarak destekler de sağlanmış olur, Kayserisporumuzu bu sezonda destan yazarak kümede tutacağız" ifadelerini kullandı.

(Haber: Fatma AYDEMİR)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.