Türkiye Şampiyonu Özel Sare Koleji!

Kayseri Özel Sare Koleji öğrencileri genç erkekler takımı Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Şampiyonu Özel Sare Koleji!
11 Kasım 2019 Pazartesi 17:44

Türkiye Atletizm Federasyonunun Ankara Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile düzenlediği 10 Kasım Atatürk'ü Anma Kros Yarışmaları, Ankara'da yapıldı.

Mustafa Kemal Atatürk'ü anma gününde Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde organize edilen yarışlara, 81 ilde yapılan seçmeler sonucunda 47 şehirden 825 atlet katıldı.

Yarışlar öncesinde saat 09.05'te saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Organizasyonda "küçük kızlar 1500 metre", "yıldız kızlar 2000 metre", "genç kadınlar 3000 metre, "küçük erkekler 1500 metre", "yıldız erkekler 3000 metre" ve "genç erkekler 4000 metre" kategorilerinde yarışlar yapıldı.Özel Sare Koleji öğrencileri Genç Erkekler takımı Türkiye şampiyonu oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar verdi.Özel Sare Koleji Beden Eğitimi öğretmeni Sezer Şarvan bu anlamlı günde böylesine gurur verici bir başarı yakaladıkları için öğrencilerini kutlayarak desteklerinden dolayı Kayseri Gençlik  ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ve Özel Sare Koleji yönetimine teşekkürlerini sundu.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.