Sondayız... Dipteyiz... Depresyondayız...

Kayserispor, Ankara’da Gençlerbirliği’ne de yenilerek çok ağır bir yara aldı. Sarı-kırmızılı takım kendisiyle aynı kaderi paylaşan rakibine 3 puanı hediye ederek nefes verdi, kendisi ise komaya girdi.

Sondayız... Dipteyiz...  Depresyondayız...
10 Kasım 2019 Pazar 16:21

Kayserispor, üzmeye ve üzülmeye devam ediyor. Sarı kırmızılı takım kendisi gibi 7 puana sahip olan Gençlerbirliği’ne deplasmanda 2-1 mağlup oldu ve çok ağır bir yara aldı.
Bir hafta önce evinde Fenerbahçe gibi güçlü bir rakibi mağlup eden ve  bu moralle Ankara’ya giden  Kayserispor, hayati önem taşıyan karşılaşmadan puansız ayrıldı.
 İlk yarı ev sahibi takım adına 14. Dakikada Giovanni Sio’nun attığı gol ile  1-0 tamamlandı. 
Maçın ikinci yarısında Kayserispor’da oyuna sonradan giren 15 yaşındaki yıldızı Emre ile 71. dakikada eşitliği sağladı.  Karşılaşmanın 81. dakikasında Nurettin’in bir anlık hatasından yararlanan Stancu ev sahibi takımı yeniden öne geçirdi. Kalan bölümde başka gol olmadı ve Kayserispor sahadan 2-1 yenik ayrıldı.
Bu sonuçla 11. Hafta sonunda Kayserispor 7 puanla son sırada kalırken, Gençlerbirliği ise puanını 10’a Yükselterek ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde etti.
(Haber: Canan BAYRAM)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.