Emre tarihe geçti

Süper Lig’in 11. hafta mücadelesinde Gençlerbirliği ile karşılaşan Kayserispor’un beraberlik golünü atan Emre Demir lig tarihine geçti.

Emre tarihe geçti
10 Kasım 2019 Pazar 16:24

Başkentte Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Kayserispor’da 15 yaşındaki Emre Demir, oyuna girdikten 3 dakika sonra attığı beraberlik golü ile lig tarihinin gol atan en genç futbolcusu oldu. Genç oyuncu fileleri havalandırmasının ardından büyük sevinç yaşayarak, sevincini taraftara koşarak kutladı. Emre Demir’den attığı golle Enes Ünal’ın 16 yaşında atarak, lig tarihine geçtiği en genç gol atan oyuncu ismini değiştirmiş oldu.

BABALARI TRİBÜNDE BÜYÜK MUTLULUK YAŞADI

Emre Demir'in babası Hayrettin Demir, "Nurettin asist yaptı, Emre gol attı ve bu güzel bir şey. Emre gelecek için güzel bir örnek. Gençlere şans vermesinden dolayı Bülent Uygun hocamıza teşekkür ediyoruz, mutluyuz ama içimiz buruk. Kayseri'ye en azından 1 puanla dönmek istiyorduk. Emre buradan U17 Avrupa Şampiyonası'na gidecek. Orada da başarılı maçlar çıkarmasını bekliyoruz. Kayseri'de nice Emre Demir'ler çıkacaktır. Gençleri gördüğümde mutlu oluyorum. Kayseri'ye geleli 8 sene olmuş, güzel zamanlarımız oldu. Herkes taşın altına elini koydu ve Emre'yi buralara kadar getirdiler. Ben de bir baba olarak her zaman arkasında durdum. Her zaman yanındayım" ifadelerini kullandı.

Nurettin Korkmaz'ın babası Tarkan Korkmaz ise, "Nurettin ile Emre gece gündüz çalışıyorlar, sürekli beraberler zaten. İkisinin Süper Lig'de beraber oynadıklarını görmek her zaman umudumuzdu. O da bu maça nasip oldu. Emre ve Nurettin'i her zaman destekliyoruz. Allah nasip ederse çocuklarımızı daha başarılı şekilde, daha üstlerde görürüz. Allah ikisini de muvaffak eylesin" dedi.

Haber: Samed Aydın SUN


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.