Uyuşturucu sanığı şoföre ‘İyi hal’ indirimiyle 10 yıl

Kayseri’de yol uygulamasında 1 kilo 950 gram metamfetamin ile yakalanan ve ‘Uyuşturucu ticareti yaptığı’ iddiasıyla tutuklu yargılanan şoför K.Ş. (35), 10 yıl hapis ve 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Uyuşturucu sanığı şoföre ‘İyi hal’ indirimiyle 10 yıl
04 Kasım 2019 Pazartesi 17:14

Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin geçen 23 Temmuz’da Malatya yolu üzerinde yaptığı kontrolde, Hakkari’den kiraladığı araba ile Van’dan uyuşturucu temin ettiği iddia edilen K Ş., otomobilinin arka koltuğuna sakladığı 1 kilo 950 gram metamfetamin ile yakalandı. Gözaltına alınan uyuşturucu ticareti yaptığı ileri sürülen şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, cezaevine konuldu.

1.Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasında tutuklu sanık K.Ş.  Hazır bulundu. Pişman olduğunu ifade eden K.Ş., “Uyuşturucuyu 10 bin TL vererek, Van’da İran uyruklu bir kişiden aldım. Geri kalan 30 bin lirayı da malı teslim ettikten sonra verecektim. Uyuşturucuyu Ankara’ya götürüyordum. Kimsenin bu işten haberi yoktu” dedi.

Mahkeme heyeti tutuklu sanık K.Ş.’yi, ‘Uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan ‘iyi hal’ indirimi uygulayarak 10 yıl hapis ve 20 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Heyet, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber: Samed Aydın Sun 


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.