Belediye tarihinin en büyük projesinde sona doğru

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap birinci kısım inşaatları kapsamında hazırlanan örnek daireyi inceleyerek, birinci kısmın sonbaharda tamamlanacağını açıkladı.

Belediye tarihinin en büyük projesinde sona doğru
26 Şubat 2020 Çarşamba 14:33

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi birinci etap birinci kısımda yer alan örnek daireyi gezdi. İnşaatların sorunsuz bir şekilde hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 622 daire ve 55 dükkandan oluşan birinci kısım inşaatların sonbaharda tamamlanacağını belirtti.

Birinci etap birinci kısımda yer alan 40 bin metrekarelik iki katlı ve 934 araçlık otoparkın da sonbaharda tamamlanacağını dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, örnek daire ve inşaatın diğer bölümleriyle ilgili bilgi aldı. Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde birinci etap ikinci kısım inşaatların ihalesini yaptıklarını da hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, diğer etaplar için de çalışmaların hızla devam ettiğini açıkladı.


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.