Keyfi Muhabbet konseri

Prof.Dr. Sinan Karaoğlu bağlaması ile çaldı, eşi Dr. Sema Karaoğlu, kalabalıkla söyledi

Keyfi Muhabbet konseri
11 Kasım 2019 Pazartesi 16:39

Kayseri’de  uzmanlık alanlarının yanı sıra, kültürel, sanatsal, üretim ve farkındalık etkinlikleri ile dikkat çeken Prof.Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dr. Sema Karaoğlu, Kayseri’nin kültür-sanat evi haline gelen Keyfi Muhabbet çayevinde  konser verdi. Sinan Karaoğlu bağlaması ile çalarken, Sema Karaoğlu ve kalabalık hep birlikte türkülere eşlik etti.

Özellikle,  yerel sanatçıları, aşıkları, ozanları, sanatseverlerin buluşma noktası haline gelen Hunat mahallesi’ndeki Keyfi Muhabbet çayevi’nin son konukları, Prof.Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dr. Sema Karaoğlu oldu.

Tıpta uzmanlık alanlarının yanı sıra, kültürel, sanatsal, üretim ve farkındalık etkinlikleri ile sık sık adlarından söz ettiren Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ve KİGDER başkanı Dermatoloji uzmanı eşi Dr. Sema Karaoğlu Keyfi Muhabbet çayevini ziyaret etti. Sinan Karaoğlu’na, orada bulunan diğer yerel saz ustaları da eşlik etti. Bu sırada Sema Karaoğlu ve çayevini dolduranlar birlikte türküleri seslendirdi. Bir ara, doktor çift birlikte kısa konser verdi.

Kültür ve sanat yönünden Kayseri’de Keyfi muhabbet gibi yerlerin çoğalmasının, Kayseri’nin kültür, sanat, farkındalık etkinliklerini attıracağına dikkat çeken Uzman doktor Sema Karaoğlu, işyeri sahibi Leyla-Durmuş Ünlü’yü tebrik etti.

(Haber: Davut Güleç)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.