“Kayseri ağaç bağışında gururumuz oldu”

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın başlatmış olduğu “Geleceğe Nefes” ağaçlandırma etkinliğine en fazla bağışın Kayseri’den yapılmasının gurur verici bir gelişme olduğunu ifade ederek, “İnşallah bu çabalar giderek daha fazla yaygınlaşır, genç nesillere de örnek olur” dedi.

“Kayseri ağaç bağışında gururumuz oldu”
11 Kasım 2019 Pazartesi 16:08

Gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için Tarım ve Orman Bakanlığınca “Gelece Nefes” sloganıyla başlatılan ağaç seferberliği kapsamında dün 81 ilde eş zamanlı olarak 11 milyon fidan dikildi. Bu proje kapsamında Kayseri Valiliği koordinesinde Kocasinan Akçatepe Mahallesi, fidan dikim sahasında binlerce fidan toprakla buluştu.

MHP İl Başkanı Serkan Tok ile beraber etkinliğe katılan Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kayseri’nin kendisine yakışır bir şekilde bu çalışmaları gerçekleştirdiğini belirterek, “Türkiye’nin geleceğine nefes aldırmak İçin fidanlarımızı bugün toprakla buluşturduk. Yol, köprü, hastaneler ve fabrikalardan daha önemli olduğuna inandığımız ve Türkiye’nin geleceğine katkı sağlayacak bir faaliyet olan ağaç dikimi için böylesine geniş kapsamlı ve gönüllü bir çalışmaya katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye genelinde 11’inci ayın 11’inde ve saat tam 11.11’de başlatılan ağaçlandırma seferberliğinde Kayserimizin en fazla ağaç bağışlanan il olması da ayrı bir gururumuzdur. Bu gururu hep beraber yaşıyoruz ve gereğini de yapıp fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. İnşallah bu çabalar giderek daha fazla yaygınlaşır, genç nesillere de örnek olur” diye konuştu.

(Haber: Ramazan KARAKUŞ)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.