Kocasinan’da temizlik seferberliği

Kocasinan Belediyesi tarafından Kocasinan Gönüllüsü Platformu üyelerinin katılımıyla ‘Çevremizi Temiz Tutmaya Kapımızın Önünden Başlıyoruz’ sloganıyla temizlik etkinliği düzenlendi.

Kocasinan’da temizlik seferberliği
11 Kasım 2019 Pazartesi 16:42

Erciyesevler Mahallesi’ndeki etkinliğe platform üyeleriyle birlikte katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başta çevre ve temizlik olmak üzere toplumsal duyarlılık gerektiren bütün konularda çeşitli etkinlikler düzenleyerek, toplumsal bilincin artırılmasına katı sağladıklarını söyledi. 

Mahalle sakinlerinin aktif olarak katılımını sağlayarak, çevre konusunda toplumsal bilincin artırılmasını amaçlayan etkinlik hakkında bilgiler veren Başkan Çolakbayrakdar; “Kocasinan’ımız, yaşadığımız çevre ve insanlarımız için bir şeyler yapmanın gayreti ve çabası içerisindeyiz” dedi.  Düzenlenen etkinliğin mahalle sakinlerinden gelen istek ve talepler doğrultusunda şekillendiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Mahallemizde, yaşadığımız çevremizde yaşlı insanlar ve küçük çocuklarımız var. Bunlarla ve toplumun genelini ilgilendiren konularda bilinçlendirmeyle ilgili insanların, kendi birikimlerini aktaracakları konular bulunuyor. Bütün bunlar için ‘Kocasinan Gönüllüsü’ bizler adına büyükçe bir platform.  Gönüllülük esasına dayanan bu platformu bütün mahallelerimizde yaygın hale getirerek, bundan sonra hep beraberce Kocasinan Gönüllüsü çatısı altında şehrimiz, Kocasinan’ımız, yaşadığımız çevre ve insanlarımız için bir şeyler yapmanın gayreti ve çabası içerisinde olacağız” dedi.

Etkinlik kapsamında Başkan Çolakbayrakdar, mahalle sakinleriyle birlikte yol ve kaldırımlarda temizlik yaptı.

(Haber: Fatma Aydemir)


İlgili Galeriler
Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.